Nothing to do

Hejsan!
Idag har jag inte haft så mycket för mig, fast det var mega varmt ute.
Igår var jag på en grillfest på nån krog, det var kul och maten var jättegod! Fast jag fick typ 1000 myggbett trots att jag smeta på mig nåt som skulle skrämma bort myggorna.
Jag vill skypa med Lina! Vi har int skypat på typ mer än två veckor :(


*Rubrikbrist*

Hejsan!
Förlåt att jag inte har bloggat på två dar men ibland har man bättre saker för sig en varm sommar dag än att sitta framför datorn :)
Igår solade jag :D Det var jäkligt varmt kan jag säga. Idag for vi till Budapest till ett shoppingcenter som heter Arena Plaza. Jag hittade en massa fina saker men jag hann inte köpa nåt men jag ska dit på fredag igen så då kanske jag köper nåt :)



Gaga Style



At grandpa's

Hej!
Just nu är jag hos farfar och ser på satc :) Nån dag ska jag till Budapest och spendera mina sista pengar :)

Ellie Goulding


Starry eyed

Thursday

Hejsan!
Äntligen lite ungerskt somrigt väder! På förmiddan va det lite kallare så idag hade jag på mig långklänningen igen :)
Just nu har jag faktiskt lite hemlängtan :(
Idag var jag på kafé :) Jag åt en mozart bomb. Den var typ som en stor mozart kula :)
Funderar på att göra en ny header :D



Dagens outfit: Långklänning #2



Dagens outfit: Långklänning

Hejsan!
Det har varit ganska bajsväder ett bra tag nu men idag var det faktiskt bättre väder men fortfarande inte strandväder :( Just nu ser jag på True Blood s3e2 :D


Jewellery



Idag har jag inte gjort nånting så jag har inget att skriva om.

 

Strawcherry?



New sunnies :)

Tjena!
Igår skypade jag med lina! Fast sen dog min dator :(
Och så köpte jag ett par nya solglasögon och en ring.

Snygg min, I know...

Mamma köpte också nya solglasögon :)

Klipp klipp!

Hellojsan!
Idag har det varit lite trevligare väder men inte tillräckligt så att man ska kunna fara till stranden :(
Idag var jag och klippte mig :) men jag orkar inte lägga upp några bilder för jag klippte bara topparna.
Nu ska jag till ett trevligt ställe med trevliga butiker :)


Regn...

Det har regnat typ hela dan så ja har inte gjort så mycket. Men en regnig dag är faktiskt perfekt för en sak: droga en bra serie. I mitt fall är det sex and the city. Jag har länge velat köpa alla säsonger för det finns så många avsnitt som jag inte har sett men det blir ju så dyrt så jag ser på det online istället. Imorn så ska jag till frissan om det inte är fullbokat och om vädret blir bättre så ska det stekas på stranden :]


:}

Hejsan bloggen!
Jag har väldigt svårt att komma på bloggrubriker nuförtiden!
Filmen var faktiskt megabra och jag blir alltid så inspirerad och vill köpa massor med kläder när jag ser en chick-flick med mycked mode :) Den var dubbad och dubbningar brukar ofta va dåliga men den här var faktiskt riktigt bra. Nu ska jag se på tv :)
Puss :*
<3

SATC 2

Hejsan!
Idag ska jag, mamma, mormor, Noémi och Lotta se på satc 2 :) det är typ över 30 grader varmt här och solen steker riktigt ordentligt så man måste skydda sina axlar och ha hatt på huvudet :)

(ursäkta mitt osminkade ansikte) :)

Topp-H&M
Kjol-Springfield
Väska-mammas gamla
Hatt-kommer inte ihåg :D

<3

Lazy day

Hejsan!
Idag har jag inte gjort så mycket. Har väl mest slappat. En kul grej har jag gjort. Jag har sett på första true blood avsnittet av tredje säsongen. Vill se nästa! Och så har jag sett några true blood minisodes. Dom e kul :D
<3

In Hungary

Hejhej!
Är äntligen framme i ungern hos mormor :) Det blev inte så mycket shoppande i köpenhamn, för min otroligt irriterande beslutsångest tog över och jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle köpa. Men det blev lite basic stuff som en bikini och en klänning.
Här är det ca 30° C så man svettas lite. Nästa vecka så ska jag hoppeligen till frissan så då kommer det nog lite bilder :)
<3

På hotellet

Hejsan!
Just nu befinner jag mig på ett hotell i danmark ca. 30 km utanfor kopenhamn. Jag kan inte skriva vissa bokstaver for det finns bara danska bokstaver. Kakade just vegetarianskt. De var ganska gott faktiskt :) Imorn ar det shopping i Kopenhamnn som galler :]

<3 (kan inte skriva sånna hjartan som jag brukar, det funkar int av nån anledning)

 


Gårdagens outfit: Summer in


Klänningen är från Vila och väskan är mammas gamla.


Imorn sticker jag iväg!

Hejsan!
Imorn far jag till Ungern, där släkten bor, ska va där i sex veckor! Så jag har en del att packa. Eftersom vi åker bil så kommer jag inte kunna blogga under vägen men när vi e framme så kommer jag nog att blogga men kanske inte varje dag. Vi far till köpenhamn på vägen också och där blir det lite shopping!
Summer in igår var kul, maten var ganska god och underhållningen var helt ok. Ingen mega upplevelse alltså, men det var ju sista gången hela klass 9F var samlad så man ville ju inte missa det. Kommer sakna 9F!

Välkomstdrink

Jag o Lina snodde några balonger :]




Avslutning

Då var grundskolan slut. Nästa år är det lusse som gäller. Läskigt!
Avslutningen gick bra. Jag trodde hela tiden att jag skulle snubbla men jag gjorde inte det så det var ju bra. Jag fick ett stipendium för goda framsteg på 50€ :]
Sen åt alla tårta med föräldrarna och lärarna och sen lunchade jag med mami o papi :}
Ikväll ska jag på Summer in :D

Kjol och armband-Urban Outfitters
Linne-Monki
Jacka-H&M
Skor-Nelly

Min blomma blev lite rutten efter ett tag.

Mitt stipendium :]


Monday

Hejsan bloggen!
Idag slutade jag ett :] Sen var jag på stan med L o H och sen var dom hem till mig. Ikväll ska jag börja fixa mig inför avslutningen imorn :] Jag ska tvätta håret o raka benen och sånt. Nu tänker jag äta.


H&M Fashion Against Aids!







Sommarlov om två dar!

Hajsan.
Kom hem för någon timme sen. Var på Picos stuga med hela gänget. Vi grillade, doppa oss i havet, bada bastu, käka chips, snackade, såg på the human centipede och en del annat. De var kul, fast jag hade jätte ont i huvvet ett tag på natten, kanske för att vi först gick och la oss vid fem. Det kändes som att gå och lägga sig på morgonen för det var så ljust. Tog en massa bilder men jag lovade dom andra att jag inte skulle lägga upp dem på min blogg, så nu blir det inga bilder.
xoxo


På Möckelö :]

Hjesan!
Jag sitter på en säng på Picos stuga och bloggar på hennes dator. Vi va uppe hela natten :] Bloggar mera när jag kommer hem.


Noémi tar studenten idag!

Grattis Noémi!

Glömde blogga igår, hehe. Men jag var med Hanna, Pico och Lina, och sen åt jag en Hamili från kotipizza med Hanna o Lina.

Igår på jompan så snubblade jag på Picos fot och skrapade upp knät på asfalten. Det kunde ju inte ha kommit passligare nu när det är avslutning på tisdag. Får väl gå med ett stort plåster på knät. Eller med svarta strumbyxor. Fast de sku ja aldrig ha!

Nu är hela familjen på Noémis studentdimission förutom jag för jag måste packa för ikväll. Längtar! Nu ska jag duscha, baka en jordgubbstårta och så ska jag torka av lite stolar.

(Mamma snodde mitt minneskort till kameran, så jag kan inte sätta upp bilderna på det jag bakade.)
Bye!


Hejs!

Idag har varit en ganska chill dag. Vi gör inte så mycket i skolan de här sista dagarna. Förutom de där jäkla sångövningarna till avslutningen. Och jag kommer att stå ganska högt upp så jag hoppas att jag inte snubblar i mina klackar. Nu drar jag iväg till Hanna o Lina. Det kanske kommer upp lite bilder på gårdagens bak lite senare.
Hejdå!


"Vilken härlig dag! Lalalala..."

Hejsan!
Idag var jag med L, H  och N hos N :] Vi var ute på stan med hennes världens sötaste hund, Debbie! Och så hjälpte vi N med att baka till pikniken imorn. Jag kanske också ska baka någonting. Men då måste jag fara och handla först.
Herregud vad avslutningen är nära nu! Längtar efter att få sluta grundskolan och börja på lusseefter sommaren! (om jag kommer in förstås)


Tuesday

Hellojs.
Idag var jag hos Fine med lite peps. Det var kul. Jag var utklädd till businesswoman. Jag är lite arg idag. Nu ska jag se på the Mentalist. Hejdå.


RSS 2.0